Friday, 27 July 2012

.:ASSALAMUALAIKUM PEMBUKA BICARA:.

assalamualaikum...

dah lame sgt x update blog sampai dh x igt apa password account blog aku...huh! hape punyer blogger la aku ni...kalo ditimbang sawang2 yg ade kt blog tuh, xtau la brape kilo...nk kate bizi, sume tu alasan semata2...nk dijadikan cerita, aku pn kena lah buat blog baru...

dan inilah hasil daripada 'keterlupaan' password aku tuh...xpe, sume ni ada hikmahnya...

aku akan berusaha utk jadi blogger yg bermanfaat utk agama, bangsa & negara...he3, berpatriotik pulak kt cni...

kpd sesape yg baca blog aku ni, doa2kn aku supaya istiqamah dlm penulisan blog ni yek! doa2 jugak, aku pn akan berusaha sedaya mungkin utk istiqamah menulis blog...=)

sekian dulu buat kali ni, lain kali jmpe lg....
assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment